Vlajky Pobaltských států Říkáte si, nezbláznila se ta Zuzana náhodou? Všechny tři státy Pobaltí z Česka navštívit za pouhých 400 Kč? In...

Jak projet všechny státy Pobaltí za 400 Kč?

pondělí, května 18, 2015 Unknown 7 Comments

Vlajky Pobaltských států
Říkáte si, nezbláznila se ta Zuzana náhodou? Všechny tři státy Pobaltí z Česka navštívit za pouhých 400 Kč? Inu... Neřeknu vám, jak smrsknout celkovou cenu takového výletu do pár stovek, ale prozradím, jak za cestu do mnoha států zaplatit pouze 80 Kč (!!!) za jednosměrný lístek.

Je to jednoduché. Autobusový dopravce Simple Express totiž nabízí na svých linkách prvních 5 jízdenek za neuvěřitelné 3 eura (nebo 80 Kč.) Z Prahy se tak za hubičku dostanete do Německa, Polska, Estonska, Litvy, Lotyšska, Ukrajiny, Běloruska, Ruska nebo také Finska! Jediná nevýhoda je, že tyhle jízdenky jsou rychle pryč, takže si na ně musíte počíhat po půlnoci a nakupovat s půlročním předstihem.

Když jsme se s Vítkem o této nabídce dozvěděli, dlouho jsme přemýšleli kam jet. Navnadila nás až Terezka svým tripem do Rigy. Proto na podzim jedeme oslavit narozeniny (oba jsme listopadoví štíři a narození blízko sebe:) ) do Pobaltí a nebudeme se omezovat pouze na Rigu, ale projedeme i Vilnius (ten dokonce dvakrát) a Tallin.

Jak vyplývá z titulku, jednoho člověka vyjde jízdenka Praha - Vinius - Tallin - Riga - Vilnius - Praha přesně 400 Kč. Chcete vědět, kolik by nás ta jízdenka stála v plné ceně? Raději si sedněte, protože to je 119 euro, v přepočtu cca 3 300 Kč. 

A na co se můžete těšit na blogu? Z našeho narozeninového a dlouhého výletu vyjde určitě spoustu článků se zážitky a fotkami. Doufám, že se mi podaří natočit nějaká videa a nakonec bych ráda také napsala recenze na ubytování a samotného dopravce Simple Express.

P.S. Pokud se vám líbí můj blog a chcete veškeré novinky z první ruky, lajkujte moji FB stránku.


7 komentářů:

  1. Tak o tom slyším prvně. :D Na videa se těším. :) Zbytek se mi nějak nezdá. :D

    OdpovědětVymazat
  2. no páni! to je úžasné! doufám, že si to užijete, jak se patří :))

    OdpovědětVymazat
  3. \Už teď se těším na report, tohle je fakt parádní cena, to jen tak někdo nepřekoná!!.-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak o tom jsem ještě neslyšela. Už se těším na report :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. To zní skvěle. Musím na to kouknout.
    A rovněž se těším na report :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zajimavý článek, určitě tě budu sledovat pravidelně! :)
    http://martinkacz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. já jsem tuto cestu plánovala na léto, ale bohužel pokaždé jsem prošvihla právě ty levné jízdenky. nakonec se mi to povedlo na podzim, ale jen do Vilniusu. každopádně to byl parádní výlet! Vilnius mě opravdu mile překvapil:)
    bohužel je smůla, že se jízdenky na trase Praha-Vilnius už za 3 eura sehnat nedají:( ale je možné si udělat zastávku ve Varšavě, což není taky k zahození!
    cesta samotná trvala skoro 19 hodin, ale díky pohodlí a velkému prostoru na nohy se to přežít dalo:) užijte si to!:)

    OdpovědětVymazat