Určitě jste si všimli, že před několika dny se změnil vzhled blogu. Minulá šablona byla více méně provizorní a já hledala něco lepšího. ...

Nový vzhled a spousta změn na blogu!

neděle, května 17, 2015 Unknown 2 Comments


Určitě jste si všimli, že před několika dny se změnil vzhled blogu. Minulá šablona byla více méně provizorní a já hledala něco lepšího. Lepšího v ohledu funkčnosti, estetiky, a také korespondence se jménem blogu.


Hlavně ta funkčnost!
Menu s rubrikami se přesunulo nahoru a je navíc obohaceno u některých položek o submenu. 


Do šablony přibyly nové rubriky
Snažila jsem se příspěvky roztřídit logicky do rubrik. Nové rubriky vznikly díky třídění, ale také díky novým nápadům, které chci na blogu realizovat. V nejbližší době bude aktuální práce především na rubrice Pohanství a Pomáháme. Co chystám vám ale neprozradím, dozvíte se to postupně! :)

Stezky polárního vlka expandují
Sociální sítě, sociální sítě a zase sociální sítě. Dominuje Facebook, ale chápu, že ne všem vyhovuje. Někteří čtenáři preferují čtení blogů např. přes blogerky nebo bloglovin, a proto jsem se rozhodla rozšířit pole působnosti i tam. Přikládám seznam míst, kde následovat Stezky polárního vlka.

Stezky polárního vlka na Facebooku
Stezky polárního vlka na Bloglovin
Stezky polárního vlka na Blogerkách
Stezky polárního vlka na Instagramu

Novinek bude mnohem víc
Už jsem se zmínila, že bych ráda sem tam natočila nějaké to video? Ano, je to tak. Nečekejte ale žádné klasické vlogy, točit budu videa z cest.


2 komentáře:

  1. stále si musím zvykat na nový vzhled, ale je to parádní :)) těším se na tvé články :))

    OdpovědětVymazat
  2. Je to pěkný. Jiný ale pěkný. :) Už teď se těším na videa a nové rubriky. :)
    www.clairer-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat