Rádi byste někam odletěli, ale nechce se vám prosedět mladí u počítače při hledání letenek? Ztratit nejlepší léta svého života už nemus...

Jak vyhledat levnou letenku?

středa, února 17, 2016 Unknown 4 Comments


Rádi byste někam odletěli, ale nechce se vám prosedět mladí u počítače při hledání letenek? Ztratit nejlepší léta svého života už nemusíte. Sepsala jsem pro vás čtyřminutového průvodce vyhledávání letenek. Rychle, stručně a na základě mých vlastních zkušeností.

Vyhledávače
Mám jeden jediný oblíbený a už nepoužívám jiný. Zamilovala jsem si AZair, protože je opravdu jednoduchý a pokaždé na něm najdu nejlepší ceny. Kombinuje nabídky všech oblíbených lowcost dopravců, což mi doopravdy vyhovuje. Azair má jednu super funkci, kterou občas zapínám jen tak pro radost. Jako odletové místo nastavím Prahu (či jakékoli jiné místo) a pod místem příletu zaškrtnu políčko Je mi jedno, kam poletím. Tam může člověk občas narazit na zajímavé ceny.

FB stránky
Co se týká facebookových stránek, tak doporučuji následující postup. Vyberte si pár nejlepších stránek, u kterých si nastavíte, aby se vám jejich příspěvky na Zdi zobrazovaly vždy a jako první. Díky tomu už vám žádný post neuteče. A koho sledovat?


RSS čtečka
Kdo nemá rád FB a nemá zde účet, může jako alternativu využít čtečku RSS. Stačí si jednoduše založit účet například na Feedly. Pak si vytvořit kolekci s názvem "Travel" nebo "Letenky" a přes vyhledávání pak lehce najdete nejrůznější stránky s levnými letenkami, které si do uložíte do kolekce.

4 komentáře:

  1. Za mě teda jako stránky hlavně jaknaletenky a cestujlevne. :-)
    https://mladivtrapu.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  2. U mě vede Momondo :)
    http://organic-thoughts.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Mně osobně se hodně líbí i cestujlevne.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já na to znám jeden také suprový způsob a to web letenkyzababku . Mají tam spoustu levných letenek, ať už last minute, nebo takové ty chyby v částce. Určitě se vyplatí na to koukat častěji a hned po tom, co se trochu více rozvolní situace, vyrazit někam do světa!

    OdpovědětVymazat