Nechci se rouhat, ale fakt, že jsem nepřijala žádnou běžnou víru, není nic tajného. :-) Já jsem si totiž našla novodobé náboženství - je ...

Stezky polárního vlka varují: Tahle kniha změní váš (cestovatelský) život

sobota, ledna 23, 2016 Unknown 4 Comments

Nechci se rouhat, ale fakt, že jsem nepřijala žádnou běžnou víru, není nic tajného. :-) Já jsem si totiž našla novodobé náboženství - je jím cestování a moderní prorokové Matouš Vinš a Petr Novák sepsali tohle učení do přehledné a ucelené "Bible".

V Travel Bibli najdete odpovědi na všechny důležité otázky týkající se cestování. Proč cestovat? Kam? Za kolik? Kde se ubytuji? Kde najím? Z čeho to všechno zafinancuji? Její největší výhodou je, že počítá jak s krátkými výjezdy, tak s variantou dlouhodobého cestování.

Kniha vám také pomůže vybrat pojištění, vhodný bankovní účet, kreditní kartu, SIM kartu do telefonu nebo poradí s očkováním. Jednoduše s vámi bude od začátku až do konce. Pravděpodobně podnítí vaši touhu cestovat a bude vám průvodcem, mentorem a rádcem v každé situaci, aby vás nakonec zase bezpečně přivedla domů.

Osobně si na Travel Bibli nejvíce cením toho, že nabízí návod, jak zpeněžit materiál získaný na cestách. Fotografie, videa, zážitky, o to všechno je zájem. S troškou talentu a technického umu se vám může vrátit část nákladů. 

Travel Bible na mě působí tak trochu jako zjevení. Skvěle a čtivě sepsaná, plná rad a osobních zkušeností. Kdo má rád knihy z nakladatelství Melvil, ten by si měl pořídit také tento titul. Celou knihou prostupuje inspirace Timem Ferrisem nebo Austinem Kleonem, což jsou dvě mé oblíbené osobnosti.

Autory Matouše a Petra znám z kurzů Naučmese, ve kterých radí, jak cestovat za málo peněz nebo jak se stát dobrodruhem na plný úvazek. Oba mají obrovské množství zkušeností s cestováním a velmi rádi je předávají dál. Za sebe můžu garantovat, že pokud se rozhodnete knihu koupit, investice se vám několikanásobně vrátí hned při plánování vaší první cesty do zahraničí.

Hodnocení: 100%

Pokud se chcete dozvědět ještě víc nebo knihu objednat, použijte odkaz ZDE.



4 komentáře:

  1. knihu jsem si díky tobě pořídila a těším se, až se do ní ponořím! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Po ppřečtení téhle recenze a mrknutí na cenu, jsem ji hned objednala :) :) Děkuji za tip! :)

    INKA blog

    OdpovědětVymazat
  3. Už nějakou dobu nad ní přemýšlím a myslím, že jsi mě právě dokopala k tomu, si ji koupit. :-) Skvělá recenze.
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. zni to skvele, diky za tip! jdu se po tom mrknout vic:)

    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat