Během svého tripu Pobaltím jsem navštívila také finské Helsinky. To město jednoduše miluji, i když jsem v něm mohla strávit pouze 12 ho...

Splnila jsem si další sen a podívala se do Finska

neděle, prosince 20, 2015 Unknown 8 Comments


Během svého tripu Pobaltím jsem navštívila také finské Helsinky. To město jednoduše miluji, i když jsem v něm mohla strávit pouze 12 hodin! Pojďte se se mnou projít tímhle severským městem. 





























8 komentářů:

  1. páni! úžasné fotky.. vše vypadá tak krásně, tak lákavě :)) nedivím se, že ses do tohoto města zamilovala :))

    OdpovědětVymazat
  2. příště prosím i popis fotek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vážně skvělé fotky! Také bych někdy chtěla navštívit Helsinki a celkově skandinávii:-)
    Stala jsem se tvou pravidelnou čtenářkou, jinak zrovna začínám s blogem a byla bych moc ráda, kdyby ses mrkla. Začátky jsou vždy těžké, tak bych ti byla moc vděčná, kdyby ses stala také pravidelnou čtenářkou. Moc by mi to pomohlo. Přeji krásný zbytek dne :-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. krásné město, jednou bych chtěla udělat roadtrip po Skandinávii s tátou, zrovna o tom píše knížku, takže o tam taky i uvažuje :) a do města jsem se zamilovala už jen z tvých fotek, takže snad tam brzy taky zavítám, i když mi zatím pro tento rok svítí na kalendáři jen africké země... :D

    Helča z iotornoavivere.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky, do Finska se chystám teď v zimě/na jaře a docela by se mi hodily tipy co tam vidět a dělat, škoda že ses o svých 12ti hodinách i nerozepsala. Každopádně se po shlédnutí tohohle článku zase o něco víc těším :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky. Hned bych jela. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. To je pastva pro oči. Snad se mi taky někdy splní tento sen a uvidím Finsko naživo. A až tam budu, tak se musím podívat do kočičí kavárny.

    OdpovědětVymazat