Je mi jasné, že jste si už své hlasovací šílenství užili, když probíhala soutěž Blogerka Roku. Já se jí neúčastnila a neúčastním. Je ta...

Pošlete Stezky polárního vlka na sever Norska a Švédska!

úterý, prosince 01, 2015 Unknown 5 Comments


Je mi jasné, že jste si už své hlasovací šílenství užili, když probíhala soutěž Blogerka Roku. Já se jí neúčastnila a neúčastním. Je tady ale soutěž, na které mi doopravdy záleží a kterou bych chtěla vyhrát. Jak toho můžu dosáhnout? Jen s pomocí vašich hlasů. 

Jedná se o soutěž Fjällräven Polar 2016. Jo! Je to 300 kilometrů dlouhý závod psích spřežení skrz severní Norsko a Švédsko. Koná se v březnu, trvá pět dní a díky němu bych si mohla splnit téměř polovinu svých cestovatelských snů, o kterých jsem psala ZDE.

Stezky polárního vlka můžete dostat tam, kam přirozeně patří. Na sever, do divočiny, testovat vlastní hranice. Díky vašim hlasům bych mohla přespávat na sněhu, (snad) sledovat polární záři, podívat se do švédského Laponska.

Nejvíc mi pomůže, když budete hlasovat na TOMTO ODKAZU. Jelikož jsem se dozvěděla o soutěži teprve před dvěma dny, dost za vedoucím člověkem zaostávám. Pokud budete můj odkaz sdílet na sociálních sítích, rozešlete je kamarádům, budu nejšťastnější na světě! Protože kdo jiný než Polární vlk by se měl Fjällräven Polaru zúčastnit? :) 

No a samozřejmě, pokud to vyjde, rozhodně si fotky a zážitky nenechám pro sebe, ale budu je sdílet na svém blogu. Jako jedno velké poděkování a projev úcty za všechnu vaši podporu. 

Doporučuji vám pro mě hlasovat, protože pokud to nevyjde letos, příští rok s tím budu prudit zase a znova, dokud to nevyjde! :o) 

5 komentářů:

  1. Zuzi, máš to tam! Moc držím palce, dám to i na svůj FB, snad to přinese nějaké další extra hlasy. Prosit o hlasy do soutěže, kde fakt o něco jde je mi mnohem sympatičtější, než prosit o hlasy, kde nejde o nic, jen vypadat populárně:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, děkuji! Jsi skvělá! :) Jsem strašně šťastná a celkem i překvapená, kolik lidí mě podporuje. Je to super, ještě jednou děkuji! :)

      Vymazat
  2. Máš tam hlas, rozhodně ti přeju, aby ti to vyšlo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem pro tebe hlasovala a jela bych taky, i když se bojím ;) třeba to vyjde! přeji ti to!!!

    OdpovědětVymazat
  4. hlasovala jsem pro tebe, doufám, že ti to vyjde! :)) přeji ti to :))

    OdpovědětVymazat