Jak jste se mohli dočíst v minulém článku,   oslavila jsem začátkem měsíce Nový rok. A k takové příležitosti patří souhrnné články. Neb...

Cestovatelský rok číslo jedna

sobota, listopadu 07, 2015 Unknown 3 Comments


Jak jste se mohli dočíst v minulém článku, oslavila jsem začátkem měsíce Nový rok. A k takové příležitosti patří souhrnné články. Nebojte se, moc vás s nimi nebudu otravovat. Nachystala jsem si totiž už jenom jeden jediný, a to cestovatelský! 

Je to skoro na den přesně rok, co se začala psát moje cestovatelská "kariéra." Za tu dobu jsem viděla kus světa, zkusila si práci v cestovní kanceláři a spoustu jiných věcí. A protože miluji statistiku, tak se pojďme podívat na pár čísel a shrnutí.

  • 420 Kč. Přesně tolik korun mě stála jízdenka Praha - Vilnius - Tallin - Riga - Vilnius - Praha. Tímto slavnostně vyhlašuji pobaltskou odyseu výletem roku! Více se dozvíte v článcích, které pro vás připravuji.

  • 400 Kč. To byla počáteční investice do kurzu o levném cestování, který mi následně ušetřil desetitíce. Fakt, nekecám! :)

  • 47. Tolik dnů jsem prozkoumávala zahraničí.

  • 13. Je počet nocí strávených pod stanem v Norsku.

  • 10. Počet navštívených zemí za poslední rok (když si ale vezmeme, že na první výpravě jsem byla v únoru, tak reálně je to pouze 9 měsíců)!

  • 8. Počet cest, které jsem absolvovala. A také počet trajektů, na které jsem se za poslední rok nalodila.

  • 3. Jedná se o tři země, které jsem navštívila více než jednou. Jde o Norsko, Itálii a Švýcarsko.

  • 1. To vše za jeden skvělý, dobrodružstvím nabitý a barevný rok, na který budu vzpomínat celý život. 

Podobně zajímavých čísel by se dala najít spousta. Pokud vás nějaké zajímá, které není ve výčtu, zanechte mi komentář a já vám odpovím! A pokud se chcete pochlubit svými statistikami, směle do toho!

P.S. Pokud se vám líbí můj blog a chcete veškeré novinky z první ruky, lajkujte moji FB STRÁNKU.
Máte rádi fotografie? Tak to určitě nepřehlédněte můj INSTAGRAMkde se objevují fotografie, které jinde neuvidíte.

3 komentáře:

  1. Musí to být naprosto skvělý mít možnosti takhle cestovat, fotky z Norska jsem úplně hltala! :-))

    OdpovědětVymazat
  2. páni, ten kurt musel být jistě zajímavý a užitečný :)) nevěděla jsem, že něco takového existuje :)) přeji ti, abys dál cestovala a bavilo tě to :)) na tvé články se nesmírně těším :))

    OdpovědětVymazat
  3. 47 dní, to je hodně :-) Moc ti to přeju. Na pobaltský článek už se moc těším.
    Moje statistiky by letos byly dost skromné, ale zase jsem okusila i delší cestování autem, takže alespoň něco nového :-)

    OdpovědětVymazat