Forest Moji nejvěrnější fanoušci si určitě pamatují na jeden z mých prvních příspěvků, který jsem napsala o našem splněném snu.   Byl o...

RIP Forest, aneb zavzpomínejme na naše milované zesnulé chlupaté kamarády

neděle, srpna 02, 2015 Unknown 2 Comments

Forest
Moji nejvěrnější fanoušci si určitě pamatují na jeden z mých prvních příspěvků, který jsem napsala o našem splněném snu. Byl o kocourkovi Forestovi, kterého našla moje spolubydlící polomrtvého v lese a kterého jsme si spolu adoptovaly.

Všechno bylo v pořádku, ale bohužel dnes přišla hrozná zpráva. Opouštějí nás milovaní lidé, ale také milovaní chlupatí mazlíčci. Forestovy dny na tomto světě se naplnily, pravděpodobně splnil svůj úkol v této inkarnaci a opustil nás. Byť způsob, jakým odešel, je tragický a velmi bolestivý. Srazilo ho totiž auto na silnici, ke které se zatoulal.

Abych to vysvětlila, v Olomouci na bytě, kde s námi Forest bydlel, mu začalo být těsno. Forýsek byl zlobivý, lumpačil, ale to z toho důvodu, že měl málo místa a málo podnětů k zabavení. Přestěhovaly jsme ho tudíž k rodičům mojí spolubydlící na vesnici. Janča se o něj starala, kdykoliv byla doma. Já jsem za ním jezdila alespoň na návštěvy. Z těch několika návštěv jsem poznala, jak je v "novém domově" strašně šťastný. Měl svoji zahrádku a dřevo, které hlídal, stromy, na které mohl šplhat, měl myši, které mohl chytat... 

Bohužel se stalo, to co se stalo a Forest už mezi námi není. Už teď mi velmi chybí a vždycky bude chybět. Už teď vzpomínám na všechny jeho lumpárny, které mi vhánějí úsměv na tvář a zároveň slzy do očí. Foreste, snad jsme ti daly dostatečně najevo, že jsme tě milovaly. V tomto životě se s tebou loučím, ale věřím, že se někdy někde jinde ještě potkáme.

A teď to důležité, proč to celé píšu. Dnes bude u nás v okně svítil svíčička za Foresta. Budeme vzpomínat jen na to dobré, co jsme s ním všichni zažili. Pokud jste vy měli své milované zvířátko, zapalte pro něj dnes večer také svíčku a vzpomeňte si, co krásného jste s vaším miláčkem zažili. Můžete se se mnou také podělit o vaše zážitky do komentářů pod článek, budu strašně moc ráda!!!

Pro vás přidávám jenom zlomek z Forestových lumpárem. Jednou o zkouškovém, když jsem se učila, mi pozvracel zápisky. Forest strašně rád ocucával peřiny a polštáře a "kojil" se na nich jako na cecíku. Taky rád lozil do ledničky. A strašně rád hackoval počítače. A spoustu dalších věcí, na které budu s láskou vzpomínat.

2 komentáře: