Zdroj obrázku Ráda bych vám něco pověděla. Na mail mi přišel dotaz, proč jsem vlastně začala blogovat. Děkuji za tento dotaz a pokud mi...

Kterak jsem začala psát blog...

úterý, května 12, 2015 Unknown 14 Comments

Zdroj obrázku
Ráda bych vám něco pověděla. Na mail mi přišel dotaz, proč jsem vlastně začala blogovat. Děkuji za tento dotaz a pokud mi chcete něco sdělit, či se zeptat, stačí mi napsat na zuzana.sumlanska@gmail.com, všem ráda odpovím.

Jak vůbec k tomu došlo, že jsem začala psát blog? Inu, je to hodně dlouhý příběh o vývoji. Svůj první blog jsem měla už někdy v roce 2008 a vydrželo mi to tři roky! Poté následovaly asi dva další, ale to nemělo ani v jednom případě dlouhé trvání. Nakonec jsem se z blogosféry na dlouho stáhla.

V druhé polovině roku 2014 se však seběhlo několik událostí, které významně napomohly tomu, abych opět začala blogovat. Nejprve jsem v létě narazila na inzerát, ve kterém knihkupectví Neoluxor hledá blogery/recenzenty pro svůj blog. Z 250 lidí jsem nakonec byla ve dvacítce šťastných, které vybrali. Měla jsem možnost dostávat knihy a psát recenze, a také si ukázky těchto recenzí vystavit na blog s odkazem. Ty jsem si na blog nahodila někdy v prosinci 2014, ale neměla jsem v úmyslu psát jiné články.

Teď se ještě krátce vrátím do podzimu roku 2014, kdy se začal rozvíjet můj vztah s Vítkem a při vzájemném poznávání jsme přišli na úžasnou věc. Oba nás přitahuje cestování do stejných zemí. Rozhodli jsme se tedy jít na kurz z portálu naučmese o levném cestování s Petrem Novákem. Zde jsme získali nové vědomosti a pustili se do praktických cvičení. Čekali jsme na letenky někam na sever. A koncem roku 2014 to přišlo. Povedlo se nám koupit letenky do norského Osla.

Z letenek jsem měla tak velkou radost, že jsem se musela o ní podělit s někým dalším. Napadlo mě, že budu psát blog. Blog o cestování, knihách, trochu o pohanství. A tak jsem tady... :)



14 komentářů:

  1. a já jsem ráda, že jsi tady :)) ráda čtu tvé články :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za tvou podporu, jsi jedna z mých nejvěrnějších čtenářek :)

      Vymazat
  2. Velmi zaujimavy clanok :) pekny pribeh mam rada ludi ktori robia to co ich navi a idu si za svojim ako ty za blogovanim :) len tak dalej drzim palec !
    https://clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, dělám to i také pro mé čtenáře :)

      Vymazat
  3. A je moc dobře, že jsi tady! Taky miluju cestování, ikdyž zatím nemám tolik možnost cestovat, ale tvoje články a příspěvky miluju, takže doufám, že nikdy nepřestaneš;-)
    cathyvita.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že budeš mít hodně možností cestovat, ráda čtu všechny cestovatelské příspěvky na mých oblíbených blozích :)

      Vymazat
  4. Jednou bych taky chtěla takhle cestovat! Jsi skvělá a blog je moc povedený. Jen tak dále :) Můj nový blog: clairer-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na blogu se snažím ukázat lidem trochu "jiné" cestování :) Aby věděli, že to jde i levněji a nemusí vyhazovat zbytečně peníze oknem :)

      Vymazat
  5. Jednou bych taky chtěla takhle cestovat! Jsi skvělá a blog je moc povedený. Jen tak dále :) Můj nový blog: clairer-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. To jsem nevěděla, že už jsi dříve blogovala! Anebo jsem to zapomněla:) Každopádně je dobře, že máš tento blog, chodím sem ráda a nejraději čtu Tvé cestovatelské perly a články o vaření.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blogovala, sice to nestojí ani za řeč, ale blog je koníček, ke kterém se tak nějak pořád vracím!

      Vymazat
  7. I když nekomentuju často, tak poctivě čtu, jsem ráda, že jsi se do toho teď znova aktivně pustila :) Každý článek hltám. Tak Zuzi jenom tak dál! :)

    OdpovědětVymazat