Na květen jsem si pro vás připravila soutěž o světový bestseller Na co Alice zapomněla od autorky Liane Moriarty. Já měla možnost číst na...

Májová soutěž o knihu Na co Alice zapomněla!

úterý, května 05, 2015 Unknown 25 Comments

Na květen jsem si pro vás připravila soutěž o světový bestseller Na co Alice zapomněla od autorky Liane Moriarty. Já měla možnost číst na recenzi tuto knihu v elektronické verzi, ale teď mám k dispozici jednu v papírové verzi a dám ji vám!


Blogovat jsem začala před čtyřmi měsíci a pár dny. Díky blogování jsem poznala spoustu nových blogů a jejich autorek/autorů. Blogování mě obohacuje, těším se z každého komentáře a jsem ráda, že se můj blog tak líbí. S radostí můžu říct, že k dnešnímu dni mají Stezky polárního vlka přesně 186 fanoušků na FB, 50 přes Google, dohromady jste na blogu zobrazili přes 13 000 stránek a vyměnili jsme si téměr 450 komentářů!!! Děkuji! 

Za vaši podporu jsem se rozhodla uspořádat soutěž o skvělou knihu Na co Alice zapomněla. Pokud ji chcete, je to jednoduché:

1. Nebudu nikoho do ničeho nutit, ale byla bych ráda, kdybyste se nějakým způsobem rozhodli podpořit blog. Budu ráda, když si třeba najdeš na blogu nejoblíbenější článek a budeš ho sdílet na sociálních sítích nebo pozveš své kamarády/kamarádky, aby se stali fanoušky mého blogu. Za velkou podporu se bere třeba i fakt, že čteš pravidelně články nebo jsi fanoušek od začátku mého psaní. Nápadům se meze nekladou, můžeš udělat cokoliv, ale také nic.

2. Abych věděla, kdo vlastně chce soutěžit, musím vést nějakou evidenci. Proto do soutěže budu počítat všechny, kdo napíší komentář pod tento článek. Do komentáře mi, prosím, napiš jakým způsobem jsi podpořila můj blog, emailový kontakt (to v případě výhry) a klidně můžeš připojit jakýkoliv vzkaz. :)

Soutěž skončí v neděli 31.5.2015 ve 12:00. Odpoledne v ten den vyberu jednoho člověka, který vyhraje knihu. Následně ho vyhlásím, zkontaktuju a výhru zašlu poštou na jeho adresu.

25 komentářů:

  1. Ahoj, tvůj blog jsem sdílela na mým profilu o focení, rozeslala kamarádkám do zpráv:) Pokud mě vybereš chci knihu půjčit kamarádkám a až bude přečtená, tak ji dám do ptačí budky v Poděbradech abych udělaal někomu radost!!:) Je to taková budka, kde si můžeš půjčit knihu a poté vrátit nebo vyměnit za jinou:) Ivet Šolínová e-mail: iveta.solinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj odkaz na blog jsem sdílela na facebooku https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1602241303393557&id=1412442459040110
    a na mém blogu http://acupoflucy.blogspot.cz/. Hrozně si tuto knihu přeji a kdyby jsem ji nevyhrála, tak to vůbec nevadí. Mám ráda tvůj blog a máš strašně hezký design. E-mail: acupofluck@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, sdílela jsem tvůj odkaz na fb jako Zaru Mucikex, dále tě odebírám přes GFC: Adéél a také jsem dala like tvým fb stránkám :) snad se poštěstí, knihy miluji už od dětství a svou 5ti měsíční dceru chci vést také ke knihám....ráda bych tě pozvala na svůj blog www.life-babylove.blogspot.com
    Adelkazamrzlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Lajkuju na FB a ráda čtu (články na blogu). philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    na tvůj blog jsem narazila úplnou náhodou a zrovna tu probíhá soutěž. No, nemám to já ale štěstí? :) Blog mě na první pohled zaujal a i když jsem si ještě nepřečetla žádný jiný článek kromě toho soutěžního, stala jsem se pravidelným čtenářem blogu (GFC - MooX) a lajkovala jsem stránku na fb (Lenka Srolová).
    Hned, jak dopíšu tento komentář, se mrknu na tvé další články. :)
    lenisek01@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. tvůj blog podporuji na fb, pravidelně sem chodím... chodím sem ráda, protože se ráda podívám do míst, která já asi nikdy nenavštívím, ale díky tobě a tvému příteli mohu alespoň do těchto míst nahlédnout a říct si... páni, tam je to úžasné... a pak spokojeně vydechnu a říkám si, jak je svět úžasné místo :))

    gratuluji ke krásnému číslu fanoušků a doufám, že toto číslo jen a jen poroste, stejně jako počet komentářů :))

    email: palicka007@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tuhle jsem o tvém blogu psala článek v rámci projektu Doporuč blog. :) Na facebooku i přes GFC jsem fanoušek už déle... :)
    burgerova-veronika@email.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Začala jsem sledovat tvůj blog na facebooku. Už jsem na tvůj blog narazila dřív, ale potom mi nové příspěvky nějak utekly. Máš moc hezký a zajímavý blog, zajímá mě i cestování a jídlo, takže si s chutí přečtu i další články :)
    lucie.peterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj :)

    Tenhle blog sleduju už nějakou dobu, protože mě baví tvá kombinace článků o literatuře, cestování a hlavně o pohanství, které mě zajímá už nějaký pátek - ale pro mě schůdnou cestou o něm píše málokdo :) Jinak jsem si tedy lajkla tvůj facebook, ačkoli to normálně moc nedělám a blogy sleduju jen tak ze svých oblíbených.

    Ať se ti daří a klidně těch pohanských článků více, může to být takový tvůj trademark :)

    Můj mail, kdyby náhodou, je stupkova.katka@email.cz.

    Katka :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tvůj blog sleduji přes GFC a jsem moc ráda, že sem na něj narazila ;)
    marky48dsp@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Na tvůj blog jsem narazila nedávno na facebooku. A jsem za to velmi ráda. Moc se mi tvůj blog líbí, je velice příjemný, zajímavý a moc se mi líbí, jak ho veděš. Jsi opravdu milá osůbka. Přeju hodně štěstí, ať se ti daří. Jsi moc šikovná, takže si zasloužíš, aby se ti s blogem dařilo. :)
    A ještě i tady děkuju za svělou soutěž, tuto knihu už vyhlížím tak dlouho, že jsem z toho už trochu šílená. Takže děkuju za možnost něco skělého vyhrát. :D
    Sdílela jsem ti soutěž na facebooku.
    https://www.facebook.com/Patterisy/posts/1154845927864721
    E-mail: nickyhokniznikoutek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Zatím jsem tě asi moc nepodpořila. Na tvém blogu jsem dneska poprvé. Zvláštní, že jsem na tvůj blog ještě nenarazila. Ale abych na tebe nezapomněla, tak jsem lajkla tvoji fb stránku a přidala se k tvým pravidelným čtenářům, i když pravidelně tvé články zatím nečtu. Taky jsem s radostí sdílela: https://twitter.com/mary_berry13/status/596397907454107650
    Do budoucna ti přeji hodně štěstí, na to, že bloguješ krátkou dobu, jsi to dotáhla už celkem daleku, jak se tak dívám. Ať se ti nadále vede. :)
    marie.hoangova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, blog vidím poprvé a vypadá úžasně :) O blogu jsem se dozvěděla přes kamarádku, která ho pravidelně sleduje. Na podporu tvého blogu umisťuji reklamu ke mě :) http://eloorka.blogspot.cz/
    Přeju hezké blogování a mnoho úspěchů. Eloora

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky, tvůj blog jsem podpořila tím, že jsem se stala tvým pravidelným čtenářem. Ráda objevuji nové blogy, a proto jsem ráda, že jsem mohla objevit ten tvůj a už se těším na všechny tvé další články :) Tahle soutěž je strašně moc super, tuhle knihu si chci moc přečíst, takže by mi nevadilo kdyby se na mě štěstí usmálo a já ji vyhrála :)
    Na blogu jsem taky ještě celkem nováček, takže za každou podporu jsem neskutečně ráda :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomněla jsem připsat, že tě sleduju jako Markéta Štefková
      email: stefkova.ma@email.cz

      Life by Peggie

      Vymazat
  15. Ahojky,
    tvůj blog jsem podpořila tím, že jsem se stala pravidelným čtenářem a rozposílala odkaz na něj mým přátelům. :) Tuhle knihu si chci delší dobu přečíst, takže mě potěšilo, když jsi na ni udělala soutěž.
    Budu ráda, když se i ty podíváš na můj blog http://behindthebookshelfcz.blogspot.cz/ :)

    Sleduju tě jako The Adie a můj email je adelreznickova@gmail.com
    Přeji pěkný den!:)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj.
    také bych se ráda zapojila.Abych se přiznala tvůj blog jsem našla přes Twitter dnes odpoledne a jsem paf z toho jak máš blog úžasně graficky zpracovaný.
    Tvůj blog jsem sdílela na svém blogu a byla bych strašně vděčná kdyby ses na něho také mrkla,ikdyž je to takový nováček :D
    + tě sleduji (jako Sea Book ) ,ano nově :-D
    ODKAZ:http://seabooklook.blogspot.cz/2015/05/uzasny-blog-polarnivlk.html

    No a můj e-mail : seabook04@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Tvůj blog jsem objevila dnes, náhodou, takže asi nic moc šance na výhru, protože jsem pro tebe (opět) nic moc neudělala :-( Sleduji tě přes blogerr a taky GFC ( Michaela Vaňková). Každopádně je mi blog strašně sympatický. A knihu bych vyhrála straaaašmě ráda, obzvlášt tuhle.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, tvoj blog som videla teraz prvýkrát. Každopádne ťa sledujem cez GFC (pod menom Kristín).Taktiež som dala like na fb stránku, pod menom Kristína Dudziaková. Blog som poslala kamarátke. A prečítam si a okomentujem iné príspevky na tvojom blogu. :) e-mail: ksims7764@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, na tvůj blog koukám občas a jsem tady asi tak po sté :D Sleduju přes GFC a ještě se kouknu na instagram :) katrin.svobodova-67@seznam.cz :)
    Ps. Mnoho úspěchů do budoucna!

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, blog jsme sdílela na FB zde: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1435328376772866&id=100008871519564
    Sleduji blog přes GFC jako ZdeňkaM a přes FB jako Denika Abomination a přes Instagram jako denikaabomination
    Moc pěkná soutěž, kniha vítězku určitě potěší. :) Třeba se poštěstí. Přeji do budoucna více čtenářů a hodně úspěchů. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Zdravím :) Přiznám se, že na blog jsem narazila náhodou na facebooku, ale ihned jsem musela likovat (Dominika Coufalová). Nápad ,,cestovního deníku" se mi moc líbí, přijde mi ojedinělý a užitečný. Držím palce v dalším blogování! :))
    https://www.goodreads.com/user_status/show/66868036
    xo-domissek-xo@seznam.cz, DominikaCouf

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj :) alespoň trochu jsem tě podpořila tím že sleduju na GFC a na FB
    Tuhle knihu si moc přeji, protože doufám že bude podobně skvělá jako Manželovo tajemství, z kterého jsem byla úplně na větvi :) děkuji že pořádáš takové soutěže :)
    luciezakopalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj ;) Tvůj blog sleduji jako Táňa Brňáková. Mám v oblíbených také tvou stránku na FB a tuhle soutěž jsem sdílela na twitteru: https://twitter.com/Tanickaa/status/603825571110477824 ☺
    Moc děkuji za tuhle soutěž! :) Knížka se mi v knihkupectví moooooc líbila a já bych byla opravdu strašně ráda, kdyby se na měv této soutěži usmálo štěstí :)
    BookGirl1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, tvůj blog jsem objevila skrze veganskou kuchařku na FB, a k mému překvapení jsem zde našla i zdroj zajímavých informací o pohanství, líbí se mi že sdílíš i svou praxi. Nemám žádnou kamarádku, se kterou bych si o takových věcech mohla popovídat, a tak mi společnost dělají blogy, jako je třeba právě ten tvůj. Díky :)
    (Sociální sítě moc nepoužívám, ale lajčíček jsem ti dala :D.)
    397597[zavinac]seznam.cz
    A.

    OdpovědětVymazat