Můj drahý muž dlouho mluvil o jeho malém snu - pečení. Nicméně mu trvalo velmi dlouho, než se k tomu odhodlal. Bál se, že je to těžké, a že...

Rozmazlování chuťových pohárků, aneb jak se Vítek stal pekařem

neděle, dubna 12, 2015 Unknown 2 Comments

Můj drahý muž dlouho mluvil o jeho malém snu - pečení. Nicméně mu trvalo velmi dlouho, než se k tomu odhodlal. Bál se, že je to těžké, a že to nezvládne. Se sladkými dobrotami tedy začal postupně, nejprve udělal nejúžasnější banánky v čokoládě.

Banánky v čokoládě

Banánky v čokoládě

 Když se trochu osmělil, vybral si recept na norské ovesné sušenky od Terezky z jejího blogu. Vítek si nakoupil a pustil se do pečení. Já si v kuchyni pěkně sedla a jen jsem dohlížela na hladký průběh akce. Nakonec jsme měli asi pět plných plechů sušenek, které jsme dali péct. A výsledek? Můj muž je skvělý pekař, posuďte sami z fotek. 

Tento víkend mi zase upekl výborné zázvorové sušenky. A víte, co je na celé věci nejvtipnější? Když se teď zeptáte Vítka na pečení, tak mu to přijde hrozně jednoduché. Stačí se jenom nebát a zkusit to! :)

P.S. Pokud se vám líbí můj blog a chcete veškeré novinky z první ruky, lajkujte moji FB stránku.
Norské ovesné sušenky

Norské ovesné sušenky

2 komentáře:

  1. páni, ty banánky v čokoládě vypadají opravdu chutně :)) je moc moc šikovný :)) hlavně, že se mu to povedlo a splnil si svůj malý sen :))

    OdpovědětVymazat