Zdroj Tak je to jisté! Včera jste si mohli přečíst, jak jsem ke své práci přišla , dnes vám řeknu, o co vlastně jde. V pátek jsem ...

Jaká je moje nová práce?

sobota, března 28, 2015 Unknown 16 Comments

Zdroj
Tak je to jisté! Včera jste si mohli přečíst, jak jsem ke své práci přišla, dnes vám řeknu, o co vlastně jde.

V pátek jsem podepsala smlouvu, kterou si často pročítám, protože tomu nějak pořád nemůžu uvěřit, že jsem natolik zaujala zrovna já. 

A co vlastně budu dělat a pro koho pracovat? Oficiální název pozice zní Office podpora a tvůrce FB obsahu pro cestovní kancelář Sport Sen, která zprostředkovává zážitkové zájezdy po Evropě na tenisové a fotbalové zápasy. Na první pohled to možná nezní tak lákavě, ale ve skutečnosti se jedná o přitažlivou práci se skvělými podmínkami.

Takže, začneme od toho nejméně zajímavého (ale pro dobrý chod firmy samozřejmě nejdůležitějšího!). Mou prací bude mimo jiné také třídit faktury, nosit zásilky na poštu, editovat nabídky na webových stránkách, volat se zákazníky a odpovídat jim na maily.

Budu se také starat o FB profil, přidávat nabídky, postovat zajímavé odkazy z fotbalu a tenisu. 

No a jelikož Sport Sen má na svých webových stránkách nevyužívaný blog, což jsem samozřejmě zmínila při pohovoru, (a taky jsem se zmínila, že moc ráda píšu), mou prací bude starat se o firemní blog a plnit ho obsahem. To znamená také psát články z navštívených zápasů a turnajů. Tudíž už teď se mi na duben rýsují dvě "pracovní cesty." Jedna do Monte Carla na tenis (ATP Masters 1000 Monte Carlo 2015) a druhá do Milána na fotbal (derby Inter Milán vs. AC Milán).

Pokud bych měla říct celkově k práci, myslím si, že je dobře placená, práce budu mít tak akorát, aby se to dalo v klidu stíhat i při škole (kterou už jsem ale odsunula na druhou kolej jako nutné zlo), pracovat můžu prakticky kdykoliv a odkudkoliv a šéf se jeví také neuvěřitelně skvěle. Prostě za mě dream job.

Právě teď se připravuji na pondělní nástup a mám trochu obavy, abych tak hned z kraje něco nepokazila. :) Doufám, že všechno bude probíhat v pohodě.

P.S. Pokud se vám líbí můj blog a chcete veškeré novinky z první ruky, lajkujte moji FB stránku.

16 komentářů:

  1. Zuzi obrovská gratulace! Nervy nech v pondělí doma a vykroč pravou nohou!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji :) Pokusím se vykročit správně! :)

      Zuzana

      Vymazat
  2. Zuzi obrovská gratulace! Nervy nech v pondělí doma a vykroč pravou nohou!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow to je bomba) Nevěděla jsem že taková práce se dá dělat.A jsi už druhá blogerka, která takovou práci má a to Tereza in Oslo..Jste holky boží:).. Doufám že se časem dostanu k nějaé podobné pohodové práci..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát! O práci Terezy vím :) A přeju ti hodně štěstí na oplátku při hledání takové práce :)

      Zuzana

      Vymazat
  4. Moc gratuluji Zuzko! Zní to opravdu jako dream job a udělali dobře, že Tě vzali:)

    OdpovědětVymazat
  5. po pravdě ten název nezní zajímavě, ale jak jsi to rozepsala... no páni! to je opravdu úžasné, gratuluji! jeví se to jako úžasná práce, doufám, že se bude dařit... že tě to bude bavit! a vůbec se pondělí neboj... hodně štěstí, zvládneš to :))

    OdpovědětVymazat
  6. Jaj, to by mě asi nebavilo, možná proto, že se vůbec nezajímám o sport jako celkově a nerada cestuju. :D Ale držím ti palce, aby se ti tam líbilo.

    Taky slavím pracovní úspěch... byla jsem ve své současné práci povýšena na post laborantky. Budu pracovat v chemické laboratoři, zítra začínám... trochu se bojím, abych se přiznala. :D Ale snad to bude fajn. :)

    www.empty--island.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se trošku bojím, ale to je asi normální! Každému prostě to, co mu nejvíce vyhovuje... Já si zase nedokážu představit sedět někde v laboratoři... :)

      Vymazat
  7. Gratuluju ještě jednou! Pracovní cesty teda závidím, to mi přijde vždycky v každé práci bomba. Práce z domu a možnost se někam podívat :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ještě jednou děkuji! :) Jsem hrozně šťastná za tu práci no a tak... Docela to prožívám, prostě první opravdová práce :D

      Vymazat
  8. Super :) Moc gratuluju a mám velkou radost za Tebe!

    Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, obzvlášť od Tebe mě ten komentář nesmírně těší, jelikož co se práce týká byla jsi mou inspirací... Děkuji :)

      Vymazat
  9. No tak to je paráda! :) Ještě takové super cestování k tomu... Držím palce a užívej si nových zkušeností :)

    OdpovědětVymazat