Určitě už víte, že se s přítelem chystáme do norského Osla - přípravy a samotnou cestu můžete sledovat zde. Aby toho nebylo málo, rozho...

V březnu nás čeká prodloužený víkend v Budapešti

pondělí, února 02, 2015 Unknown 4 Comments

Určitě už víte, že se s přítelem chystáme do norského Osla - přípravy a samotnou cestu můžete sledovat zde. Aby toho nebylo málo, rozhodli jsme se podívat v březnu do maďarské Budapešti. Toto město jsme vybrali, jelikož se zde mísí díky historickému vlivu  evropská a turecká architektura. Budapešť je tak pro nás taková malá a dostupná exotika. 

Pro tuto cestu jsme využili akční jízdenku 1 + 1 zdarma u dopravní společnosti Eurolines. Cesta tam i zpátky nás tak stojí jenom 360 Kč za osobu. To je podle mě skvělá cena. 

Ubytování jsme si zabookovali opět na Airbnb. Máme hezký pokojík s dřevěným nábytkem v centru Budapešti - za dvě noci zaplatíme 535 Kč/osoba.

Podle zkušeností našich známých je Budapešť zhruba na stejné cenové úrovni jako Praha. Tudíž už nám nezbývá nic menšího, než si vymyslet program a začít se těšit!

Kdyby měl někdo jakýkoliv tip, co nesmíme v Budapešti minout, nechť zanechá komentář.

4 komentáře:

  1. myslela jsem, že je to dražší... a vůbec ne :)) přeji, abyste si to tam užili a nelitovali cesty ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když člověk vychytá ty správné akce, tak je cestování skoro zadarmo... Děkujeme, snad nebudeme :)

      Zuzana (Polární vlk)

      Vymazat
  2. Ahoj, ráda bych se také podívala na jaře do Budapešti na víkend a zaujala mě vaše cena ubytka přes Airbnb. Také už jsem těchto služeb několikrát využila a jsem z toho stále velmi nadšená! :) Mohla bych poprosit o odkaz na vaše ubytování? Můžeš klidně do zprávy na mých FB stránkách (www.facebook.com/itchyfeetdiary). Díky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, najdu a hned posílám :)

      Zuzana (Polární vlk)

      Vymazat